Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Δωμάτια στον Ξερόκαμπο Σητείας.

Ξερόκαμπος Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα

Xerokampos Balcony ViewΞερόκαμπος Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα.

Σας καλωσορίζουμε στα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Mare Mare στον μαγευτικό Ξερόκαμπο Σητείας.

Ο Ξερόκαμπος Σητείας βρίσκεται στην Νότιο Ανατολική Κρήτη και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Mare Mare απέχουν μόλις 50μ από την πανέμορφη κεντρική παραλία του Ξεροκάμπου.

Η κεντρική παραλία του Ξεροκάμπου σχηματίζεται από τους δύο μικρούς κόλπους της περιοχής, θεωρείται η καλύτερη παραλία του Ξεροκάμπου και συγκεντρώνει τους πιο πολλούς επισκέπτες.

Κατά μήκος της κεντρικής παραλίας του Ξεροκάμπου υπάρχουν αλμυρίκια που θα σας χαρίσουν την δροσιά τους καθώς επίσης και μερικές ομπρέλες και ξαπλώστρες. Εκεί υπάρχουν επίσης και ταβέρνες που θα σας προσφέρουν υπέροχες Κρητικές σπεσιαλιτέ, φρέσκο ψάρι και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Μάρε Μάρε είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, που σκοπό έχει να προσφέρει άνετη, ευχάριστη, ασφαλή και οικονομική διαμονή σε όσους επιλέξουν τον Ξερόκαμπο για τις διακοπές τους.

(συνέχεια…)

Ξερόκαμπος Σητείας

Χerokampos-main-beachΞερόκαμπος Σητείας.

Ο Ξερόκαμπος Σητείας είναι μια παρθένα απομονωμένη και πανέμορφη περιοχή η οποία βρίσκεται 48 χλμ από τη Σητεία, 29 χλμ από το Παλαίκαστρο και 9 χλμ από τη Ζάκρο.

Οι παραλίες του Ξεροκάμπου είναι πανέμορφες και ιδανικές για εκείνους που αναζητούν ηρεμία, ανάπαυση και χαλαρές διακοπές, τα ρηχά καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά καθιστούν τον Ξερόκαμπο ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά.

Οι κυριότερες παραλίες του Ξεροκάμπου είναι:

(συνέχεια…)

Login